ProLabel Plus+ Inventarieetiketter

När endast det bästa duger!

Behöver ni inventarieetiketter med den bästa säkerheten rekommenderar vi vår ProLabel Plus+. ProLabel Plus+ är tillverkade av ett speciellt petsäkert material som gör att etiketten går sönder i små bitar vid borttagningsförsök. Etiketten är försedd med ett speciellt skyddslaminat som försvårar borttagning samt skyddar den tryckta informationen såsom logotyp, streckkod/QR-kod och löpnumrering, som gör etiketten lämplig för bruk i hårda och utsatt miljöer.

ProLabel Plus+ utformas enligt individuella önskemål med logotyp och andra profilbärande element samt valfri streckkod eller QR-kod för effektiv inventariekontroll.

Den speciella lamineringen skyddar den tryckta informationen om den skulle avtorkas med kemiska rengöringsmedel.

Märkningen gör det lätt att hantera sitt inventarieregister, samtidigt som den minskar risken för förlust av stöldbegärlig egendom.

Skicka förfråga

Ditt namn*

Din e-post*

Telefon eller mobil:*

Företag

Ditt meddelande

Kundunik

ProLabel utformas enligt individuella önskemål med logotyp och andra profilbärande element samt valfri streckkod eller 2D-kod för effektiv inventariekontroll.

Hög kvalitet

Etiketterna har hög kvalitet och är skyddslaminerade för att tåla avtorkning med sprit, oljor och andra vanligen förekommande lösningsmedel. Vi ger hela 10 års garanti på applicerade etiketter.

Enkel applicering

Inventarieetiketten är självhäftande, mycket enkel att applicera och har härdats helt efter 24 timmar.

  • Anpassad profilering

    Antingen märks utrustningen med inventarieetikett direkt hos leverantören eller också gör ni det själva i efterhand. Etiketten finns i flera format och kan anpassas till er profil med t.ex. logotyp och utrustas med löpnummer, streckkod eller annan information för effektiv kontroll.

  • Unika identiteter

    Med inventarieetiketter får varje märkt produkt en unik identitet och kan kopplas till ert företag eller er organisation. Det gör att förlorad utrustning och kvarglömda föremål kan spåras tillbaka till rätt ägare.

  • Förenklad och kostnadseffektiv administration

    Med våra inventarieetiketter förenklar ni administrationen av ert inventarieregister och får en tydlig överblick över er egendom.

Inventarietiketter

För märkning av inventarier och IT-utrustning.

Unik identitet

Etiketterna utformas individuellt.

Effektiv inventariekontroll

Läs av med laserpenna eller scanner.