ProLabel Inventarieetiketter

Om ni behöver en etikett som klarar hårda och utsatta miljöer eller objekt med ojämna ytor, t ex verktyg, rekommenderar vi ProLabel.

Etiketten är försedd med ett väldigt starkt häftämne och är skyddslaminerad som både skyddar den tryckta informationen och gör att etiketten ej kan avlägsnas eller flyttas utan att den tappar formen (ej petsäkra).

Märkningen gör det lätt att hantera sitt inventarieregister, samtidigt som den minskar risken för förlust av stöldbegärlig egendom.

Vi har etiketter för varje behov. Titta på våra etiketter med olika egenskaper och välj den som passar just för era ändamål.

Skicka förfråga

Ditt namn*

Din e-post*

Telefon eller mobil:*

Företag

Ditt meddelande

Kundunik

ProLabel utformas enligt individuella önskemål med logotyp och andra profilbärande element samt valfri streckkod eller QR-kod för effektiv inventariekontroll.

Hög kvalitet

Etiketterna har hög kvalitet och är skyddslaminerade för att tåla avtorkning med sprit, oljor och andra vanligen förekommande lösningsmedel. Vi ger hela 10 års garanti på applicerade etiketter.

Enkel applicering

Inventarieetiketten är självhäftande, mycket enkel att applicera och har härdats helt efter 24 timmar.

  • Anpassad profilering

    Antingen märks utrustningen med inventarieetikett direkt hos leverantören eller också gör ni det själva i efterhand. Etiketten finns i flera format och kan anpassas till er profil med t.ex. logotyp och utrustas med löpnummer, streckkod eller annan information för effektiv kontroll.

  • Unika identiteter

    Med inventarieetiketter får varje märkt produkt en unik identitet och kan kopplas till ert företag eller er organisation. Det gör att förlorad utrustning och kvarglömda föremål kan spåras tillbaka till rätt ägare.

  • Förenklad och kostnadseffektiv administration

    Med våra inventarieetiketter förenklar ni administrationen av ert inventarieregister och får en tydlig överblick över er egendom.

Inventarietiketter

För märkning av inventarier och IT-utrustning.

Unik identitet

Etiketterna utformas individuellt.

Effektiv inventariekontroll

Läs av med laserpenna eller scanner.