ProLabel Inventarieetiketter

Om ni behöver en etikett som klarar hårda och utsatta miljöer eller objekt med ojämna ytor, t ex verktyg, rekommenderar vi ProLabel.

Etiketten är försedd med ett väldigt starkt häftämne och är skyddslaminerad som både skyddar den tryckta informationen och gör att etiketten ej kan avlägsnas eller flyttas utan att den tappar formen (ej petsäkra).

Märkningen gör det lätt att hantera sitt inventarieregister, samtidigt som den minskar risken för förlust av stöldbegärlig egendom.

Vi har etiketter för varje behov. Titta på våra etiketter med olika egenskaper och välj den som passar just för era ändamål.

  Skicka förfråga

  Ditt namn*

  Din e-post*

  Telefon eller mobil:*

  Företag

  Ditt meddelande

  Kundunik

  ProLabel utformas enligt individuella önskemål med logotyp och andra profilbärande element samt valfri streckkod eller QR-kod för effektiv inventariekontroll.

  Hög kvalitet

  Etiketterna har hög kvalitet och är skyddslaminerade för att tåla avtorkning med sprit, oljor och andra vanligen förekommande lösningsmedel. Vi ger hela 10 års garanti på applicerade etiketter.

  Enkel applicering

  Inventarieetiketten är självhäftande, mycket enkel att applicera och har härdats helt efter 24 timmar.

  • Anpassad profilering

   Antingen märks utrustningen med inventarieetikett direkt hos leverantören eller också gör ni det själva i efterhand. Etiketten finns i flera format och kan anpassas till er profil med t.ex. logotyp och utrustas med löpnummer, streckkod eller annan information för effektiv kontroll.

  • Unika identiteter

   Med inventarieetiketter får varje märkt produkt en unik identitet och kan kopplas till ert företag eller er organisation. Det gör att förlorad utrustning och kvarglömda föremål kan spåras tillbaka till rätt ägare.

  • Förenklad och kostnadseffektiv administration

   Med våra inventarieetiketter förenklar ni administrationen av ert inventarieregister och får en tydlig överblick över er egendom.

  Inventarietiketter

  För märkning av inventarier och IT-utrustning.

  Unik identitet

  Etiketterna utformas individuellt.

  Effektiv inventariekontroll

  Läs av med laserpenna eller scanner.

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
  © 2017 Eurosec AB. All images are protected under copyright law.