ProLaser Inventarieetiketter

ProLaser – petsäkra etiketter som kan utformas efter individuella önskemål med logotyp och andra profilbärande element samt löpnumrering för effektiv inventariekontroll.

Tack vare laserns egenskaper kan etiketterna, som laserskärs, tillverkas i valfritt format, från stort till extremt litet. Etiketten lämpar sig för märkning av i stort sätt alla objekt. ProLaser är tillverkade av ett speciell petsäkert material som gör att etiketten går sönder i små bitar vid bortagningsförsök. 

(Vi rekommendera ej streckkoder på ProLaser etiketter, pga dess reflektiva egenskaper i materialet). 

Vi har etiketter för varje behov. Titta på våra etiketter med olika egenskaper och välja den som passar just för era ändamål

  Skicka förfråga

  Ditt namn*

  Din e-post*

  Telefon eller mobil:*

  Företag

  Ditt meddelande

  Lasergraverad

  ProLaser-etiketter finns i svart (vit lasergraverad text/logo) och grått (svart lasergraverad text/logo) material.

  Hög kvalitet

  Etiketterna har hög kvalitet och tål avtorkning med sprit, oljor och andra vanligen förekommande lösningsmedel. Vi ger hela 10 års garanti på applicerade etiketter.

  Enkel applicering

  Inventarieetiketten är självhäftande, mycket enkel att applicera och har härdats helt efter 24 timmar.

  • Anpassad profilering

   Antingen märks utrustningen med inventarieetikett direkt hos leverantören eller också gör ni det själva i efterhand. Etiketten finns i flera format och kan anpassas till er profil med t.ex. logotyp och utrustas med löpnummer, streckkod eller annan information för effektiv kontroll.

  • Unika identiteter

   Med inventarieetiketter får varje märkt produkt en unik identitet och kan kopplas till ert företag eller er organisation. Det gör att förlorad utrustning och kvarglömda föremål kan spåras tillbaka till rätt ägare.

  • Förenklad och kostnadseffektiv administration

   Med våra inventarieetiketter förenklar ni administrationen av ert inventarieregister och får en tydlig överblick över er egendom.

  Inventarietiketter

  För märkning av inventarier och IT-utrustning.

  Unik identitet

  Etiketterna utformas individuellt.

  Effektiv inventariekontroll

  Läs av med laserpenna eller scanner.

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
  © 2017 Eurosec AB. All images are protected under copyright law.