Inventariemärkning

Eurosecs inventarieetiketter ger dig full kontroll på alla dina inventarier.

Märkningen är både enkel att applicera och kostnadseffektiv för alltifrån IT-utrustning, värdefull elektronik till verktyg.

Etiketterna ger dig en mycket god överblick över värdefull egendom, samtidigt som den förenklar administrationen avsevärt. Vår märkning används idag av företag, kommuner, landsting, skolor och universitet.

Här kan du läsa mer om våra olika inventarieetiketter

Petsäkra etiketter

Våra petsäkra inventarieetiketter är nästintill omöjliga att få bort.

Hög kvalitet

Etiketterna har hög kvalitet och är skyddslaminerade för att tåla avtorkning med sprit, oljor och andra vanligen förekommande lösningsmedel. Vi ger hela 10 års garanti på applicerade etiketter.

Enkel applicering

Inventarieetiketten är självhäftande, mycket enkel att applicera och har härdats helt efter 24 timmar.

  • Anpassad profilering

    Antingen märks utrustningen med inventarieetikett direkt hos leverantören eller också gör ni det själva i efterhand. Etiketten finns i flera format och kan anpassas till er profil med t.ex. logotyp och utrustas med löpnummer, streckkod eller annan information för effektiv kontroll.

  • Unika identiteter

    Med inventarieetiketter får varje märkt produkt en unik identitet och kan kopplas till ert företag eller er organisation. Det gör att förlorad utrustning och kvarglömda föremål kan spåras tillbaka till rätt ägare.

  • Förenklad och kostnadseffektiv administration

    Med våra inventarieetiketter förenklar ni administrationen av ert inventarieregister och får en tydlig överblick över er egendom.

Petsäkra inventarietiketter

För märkning av inventarier och IT-utrustning.

Unik identitet

Etiketterna utformas individuellt.

Effektiv inventariekontroll

Läs av med laserpenna eller scanner.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
© 2017 Eurosec AB. All images are protected under copyright law.