Stöldmärkning

XPM / XPM Thin

Vårt allra bästa stöldmärkningssystem

XPM är valet för er som vill ha ett permanent stöldmärkningssystem i verklig toppkvalitet. Märkningen är patenterad och helt omöjlig att få bort utan att göra stor åverkan på utrustningens yta, något som garanterat avskräcker den som försöker stjäla den. XPM ger er möjlighet att knyta varje produkt till en enskild individ för enkel spårning via ett eget anpassningsbart konto i vår internationella Euro-ID-databas. Dessutom ingår kostnadsfri returservice.

Euromark / Euromark Thin

Ett populärt stöldmärkningssystem för alla behov

Euromark är ett egenutvecklat och permanent stöldmärkningssystem som effektivt stöldskyddar alltifrån datorer till mobiltelefoner. Stöldmärkningen utgörs av en sekundär ID-märkning på brickans undersida som vulkaniseras fast på produkten, och är därför omöjlig att avlägsna utan synbar skada. Med Euromark kopplas varje produkt till företaget eller organisationen för enkel spårning i vår internationella Euro-ID-databas.

ID Mark

Ett prisvärt och säkert stöldmärkningssystem

ID Mark är ett permanent stöldskyddssystem som passar alltifrån IT-utrustning till verktyg. Ni får en varaktig märkning med en fin profilering som fungerar på de flesta ytor och underlag. ID Mark är ett prisvärt stöldmärkningssystem som ökar era chanser att få tillbaka borttappad eller stulen utrustning eftersom märkningen ger varje produkt en unik identitet.

Märkning för elevdatorer

Stöldmärkning för elevdatorer

Skydda era elevdatorer med enkel, modern och effektiv stöldmärkning. I vårt koncept, som tagits fram speciellt för skolor, erbjuder vi ett komplett utbud av stöldmärkningsprodukter och stödtjänster. Märkningen gör både datorerna mindre stöldbegärliga genom sin avskräckande effekt och ger er full kontroll över all utrustning.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
© 2017 Eurosec AB. All images are protected under copyright law.