Eurosec skyddar er dyrbara utrustning

På Eurosec utvecklar och levererar vi produkter och stödtjänster för stöldmärkning och inventariemärkning med ett enda mål: Att hjälpa våra kunder att skydda IT-utrustning och andra inventarier på ett enkelt, tryggt och säkert sätt. Vi vet hur mycket stress och merarbete det innebär att bli av med viktig utrustning och vi vill därför göra allt för att ni ska undvika det.

I första hand hjälper vi er självklart att undvika stölder eftersom vår märkning avskräcker tjuven från att överhuvudtaget försöka. Men skulle det ändå ske så gör stöldmärkningen att ni kan få tillbaka IT-utrustning eller annat som stulits eftersom det enkelt kan spåras till er. Samma sak när egendom försvinner på annat sätt – exempelvis en anställd som i ett stressigt ögonblick glömmer sin laptop i taxin.

Verksamheten grundades 1987 och vi var därmed en av de första i branschen. Denna långa erfarenhet av effektiv stöldskyddsmärkning har gjort att vi vet vad som fungerar. Ända sedan starten har vi varit ledande i utvecklingen och idag erbjuder vi ett komplett sortiment för stöldskydds- och inventariemärkning av IT-utrustning och andra inventarier. Vi har dessutom egen tillverkning för att snabbt kunna leverera och anpassa produkternas format och utformning. Allt för att motsvara era krav på och behov av enkelhet, trygghet och säkerhet. Ni ska helt enkelt kunna sova gott om natten.

Våra kunder är främst kommuner, landsting, skolor (vi levererar märkningar till många SkolPC-projekt över hela Norden), universitet och företag. Vi samarbetar också med IT-leverantörer för att göra det lättare för er att köpa in IT-utrustning som är stöldmärkt redan vid leveransen.

Vill ni veta mer om hur ni kan skydda er IT-utrustning och andra inventarier? Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om verksamheten och våra produkter.