Euromark / Euromark Thin

Euromark – vårt populäraste stöldmärkningssystem som passar ypperligt på alla typer av stöldbegärliga inventarier. Den enkla och effektiva märkning gör inga avkall på våra höga krav på kvaliteten, tvärtom. Utrustningen får en unik identitet som gör att den vid en eventuell stöld kan spåras.

Euromark-märkningar finns i flera olika format och i två olika versioner, en med 3D-bubbellaminering och en tunnare, Euromark Thin, perfekt för märkning av surfplattor, mobiltelefoner och liknande utrustning.

  Skicka förfråga

  Ditt namn*

  Din e-post*

  Telefon eller mobil:*

  Företag

  Ditt meddelande

  Omöjlig att avlägsna utan att skada utrustningen

  Euromark fungerar på de flesta förekommande underlag. Stöldmärkningen utgörs av en sekundär ID-märkning på brickans undersida som vulkaniseras fast på föremålet och är omöjlig att få bort utan att förstöra utrustningens yta. Detta gör er egendom betydligt mindre stöldbegärlig.

  IRS – International Recovery Service

  Varje märkning har ett unikt ID-nummer. Detta nummer registreras i vår internationella databas för enkel överblick och spårning.

  Enkel applicering

  Stöldmärkningen är enkel att applicera och vulkaniseras fast på underlaget. Ni kan utan problem göra det själva på mindre än en minut.

  • Anpassad profilering

   Antingen märks utrustningen med Euromark direkt hos leverantören eller också gör ni det själva i efterhand. Märkningarna kan utformas neutralt (om ni t.ex. har leasad utrustning), men kan också anpassas till er profil med t.ex. logotyp, streckkod och löpnummer för effektiv kontroll.

  • Unika identiteter

   Med Euromark får varje märkt produkt en unik identitet i vår databas och kan kopplas till ert företag eller er organisation.

  • Registrering i databasen Euro-ID

   I köpet av Euromark ingår registrering i vår internationella databas Euro-ID, som ökar chansen att få tillbaka borttappad eller stulen utrustning som trots märkning förloras eller stjäls.

  Euromark skyddar IT-utrustning

  Individuell utformning av etiketter för att underlätta hantering.

  Euromark / Bärbara datorer

  Etiketterna kan även utformas neutralt, t.ex. för leasad utrustning.

  Euromark Thin lämplig för surfplatta

  Euromark Thin passar för stöldmärkning av iPad och andra surfplattor.

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
  © 2017 Eurosec AB. All images are protected under copyright law.