Euromark / Euromark Thin

Euromark – vårt populäraste stöldmärkningssystem som passar ypperligt på alla typer av stöldbegärliga inventarier. Den enkla och effektiva märkning gör inga avkall på våra höga krav på kvaliteten, tvärtom. Utrustningen får en unik identitet som gör att den vid en eventuell stöld kan spåras.

Euromark-märkningar finns i flera olika format och i två olika versioner, en med 3D-bubbellaminering och en tunnare, Euromark Thin, perfekt för märkning av surfplattor, mobiltelefoner och liknande utrustning.

Skicka förfråga

Ditt namn*

Din e-post*

Telefon eller mobil:*

Företag

Ditt meddelande

Omöjlig att avlägsna utan att skada utrustningen

Euromark fungerar på de flesta förekommande underlag. Stöldmärkningen utgörs av en sekundär ID-märkning på brickans undersida som vulkaniseras fast på föremålet och är omöjlig att få bort utan att förstöra utrustningens yta. Detta gör er egendom betydligt mindre stöldbegärlig.

IRS – International Recovery Service

Varje märkning har ett unikt ID-nummer. Detta nummer registreras i vår internationella databas för enkel överblick och spårning.

Enkel applicering

Stöldmärkningen är enkel att applicera och vulkaniseras fast på underlaget. Ni kan utan problem göra det själva på mindre än en minut.

  • Anpassad profilering

    Antingen märks utrustningen med Euromark direkt hos leverantören eller också gör ni det själva i efterhand. Märkningarna kan utformas neutralt (om ni t.ex. har leasad utrustning), men kan också anpassas till er profil med t.ex. logotyp, streckkod och löpnummer för effektiv kontroll.

  • Unika identiteter

    Med Euromark får varje märkt produkt en unik identitet i vår databas och kan kopplas till ert företag eller er organisation.

  • Registrering i databasen Euro-ID

    I köpet av Euromark ingår registrering i vår internationella databas Euro-ID, som ökar chansen att få tillbaka borttappad eller stulen utrustning som trots märkning förloras eller stjäls.

Euromark skyddar IT-utrustning

Individuell utformning av etiketter för att underlätta hantering.

Euromark / Bärbara datorer

Etiketterna kan även utformas neutralt, t.ex. för leasad utrustning.

Euromark Thin lämplig för surfplatta

Euromark Thin passar för stöldmärkning av iPad och andra surfplattor.