Stöldskyddsmärkning XPM / XPM Thin

Stöldskyddsmärkning  XPM – stöldskyddet ni väljer när ni vill ha det bästa tänkbara skyddet för era datorer och övrig IT-utrustning. Vi kan stolt säga att XPM är det bästa och mest utvecklade permanenta stöldmärkningssystemet som finns på marknaden. Produkten är patenterad och tillverkad av ett speciellt framtaget material efter tre års forskning.

XPM-stöldmärkningar finns i flera olika format och i två olika versioner, en med 3D-bubbellaminering och en tunnare, XPM Thin, perfekt för märkning av surfplattor, mobiltelefoner och liknande utrustning.

  Skicka förfråga

  Ditt namn*

  Din e-post*

  Telefon eller mobil:*

  Företag

  Ditt meddelande

  Stöldskyddsmärkning XPM
  Specialmaterial med enastående häftförmåga

  Med ett speciellt integrerat säkerhetsfält och en förlimmad säkerhetsram fungerar XPM på de flesta förekommande underlag. Hela märkningen vulkaniseras fast på föremålet och är omöjligt att få bort utan att skada utrustningens yta. Detta gör er egendom betydligt mindre stöldbegärlig.

  IRS – International Recovery Service

  Varje märkning har ett unikt ID-nummer. Detta nummer registreras på ert personliga konto i vår internationella databas Euro-ID för enkel överblick och spårning. Via vårt världsomspännande nätverk IRS kan ni sedan återfå den förlorade egendom utan kostnad.

  Enkel applicering

  Märkningen är enkel och snabb att applicera och vulkaniseras fast på underlaget. Ni kan göra det själva på mindre än en minut.

  Stöldskyddsmärkning
  • Anpassad profilering

   Antingen märks utrustningen med XPM direkt hos leverantören eller också gör ni det själva i efterhand. Märkningarna kan utformas neutralt (om ni t.ex. har leasad utrustning), men kan också anpassas till er profil med t.ex. logotyp, streckkod och löpnummer för effektiv kontroll.

  • Unika identiteter

   Med XPM får varje märkt produkt en unik identitet och kan kopplas till en enskild individ. Med andra ord får ni full koll på om det är Rickard på verksamhetsstödet eller Karin på marknadsavdelningen som råkat glömma sin laptop på fel ställe.

  • Full kontroll på er utrustning via vår databas

   I köpet av XPM ingår ett skräddarsytt anpassningsbart konto i vår internationella Euro-ID-databas. Detta ger er möjlighet att administrera era inventarier, samtidigt som ni skyddar er egendom och ökar chansen att utan kostnad få tillbaka borttappad eller stulen utrustning som trots märkning förloras eller stjäls.

  Kundunik XPM skyddar IT-utrustning

  Individuell utformning av etiketter för att underlätta hantering.

  Stöldskyddsmärkning leasad utrustning

  Neutral XPM Thin

  Etiketterna kan även utformas neutralt, t.ex. för leasad utrustning.

  Stöldskyddsmärkning surfplatta

  Kundunik XPM Thin lämplig för surfplatta

  XPM Thin passar även för stöldmärkning av iPad och andra surfplattor.

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
  © 2017 Eurosec AB. All images are protected under copyright law.