Märkning för elevdatorer

Datorer är en naturlig del av elevernas vardag idag – från grundskola till gymnasium. Och att ge eleverna en egen dator är en stor och viktig satsning på lärande, men många tänker tyvärr inte på att också göra en satsning på säkerheten. Förrän det är för sent.

Förutom att datorer och IT-utrustning är stöldbegärliga, så är det också lätt hänt att elever glömmer sin dator på bussen eller förlorar den på annat sätt. Det är där Eurosec kommer in i bilden.

Vi hjälper idag många skolor att skydda sina elevdatorer genom enkel, modern och effektiv stöldmärkning. I vårt koncept, som tagits fram speciellt för skolor, erbjuder vi ett komplett utbud av stöldmärkningsprodukter och stödtjänster. Märkningen gör inte bara datorerna mindre stöldbegärliga genom sin avskräckande effekt, den ger er även full kontroll över all utrustning. Varje dator får en unik identitet som gör dem spårbara via vår internationella databas – så om någon hittar Alice i 6C:s dator som hon råkat lämna på bussen kan hon enkelt få tillbaka den.

Det är vad vi kallar för MVG i stöldmärkning!

  Skicka förfråga

  Ditt namn*

  Din e-post*

  Telefon eller mobil:*

  Företag

  Ditt meddelande

  Era elevdatorer gör mest och bäst nytta hos eleverna. Så se till att de stannar hos dem under hela skoltiden genom permanent märkning. Kontakta oss för att få veta mer om vårt koncept för elevdatorer!

  Märkning och varningsdekaler

  Ni kan själva välja vilket stöld- märkningssystem som passar er bäst, XPM eller EUROMARK. Neutral eller kundunik märkning med logotyp. Varningsdekaler för datorer, fönster och dörrar ingår.

  Internationell databas

  Ett personligt konto i vår internationella databas Euro-ID ingår i köpet av stöldmärkning, vilket ger dig möjlighet att administrera era inventarier via datorn eller mobil-appen samtidigt som du skyddar din egendom.

  Unika MärkDNA-koder

  Det är också en god idé att komplettera synliga permanenta stöldmärkningar med MärkDNA för utökat stöldskydd. Ni penslar enkelt på MärkDNA på alla typer av stöldbegärliga objekt.

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
  © 2017 Eurosec AB. All images are protected under copyright law.